Állatos Puzzle Vásárlás

február 1st, 2014 admin Kategória: Kereskedelem, Kutya, Macska | Nincs hozzászólás »

elefant puzzleMár az interneten is lehet sokféle társasjátékot és puzzlet vásárolni a játék webshopokba. A Játékok247.hu webáruházban kedvezményes áron érhető el a puzzle rendelés többféle szállítási lehetőséggel. Egyedi tájképek, festmények és sokféle állatos témát is megjelenítenek a kirakható puzzle játékok.

Olyan közismert és népszerű állatokkal lehet találkozni a képeken, mint az elefánt, bengáli tigris, farkasok, kutyák, cicák, zsiráfok és tényleg még nagyon sok más szereplő az állatvilágból.  Válassz akár Dino, akár Castorland Puzzlet, a minőséggel nem lesz gondod.


Macskás Játékok

november 13th, 2010 admin Kategória: Állatos Játékok, Macska | Nincs hozzászólás »

macskás játékokKis doromboló házi kedvencet érdemes kényeztetni. Akár öledbe ültetve, simogatva is játszhatsz a macskás játékokkal. Ezekben az aranyos játékokban a cicák a főszereplők. Akár divatos holmikba öltöztetheted, vagy éppen a szerelmes cica párját keresheted meg. Nem maradhat el a cica nevelde se, ahol virtuálisan kell gondozni őket. De találhatsz harcos cicás játékokat is. A sportot kedvelők is megkereshetik a nekik megfelelő cicás játékokat. A változatos macskás játékok felejthetetlen pillanatokat okoznak.


Kutyás Játékok

november 13th, 2010 admin Kategória: Állatos Játékok, Kutya | 1 hozzászólás »

kutyás játékokMindenki házi kedvence a kutya. Az igazi kutyabarát szívesen játszik olyan játékokat, amelyekben kutyák a szereplők. A kutyás játékok minden fajtája terítékre kerül. Nevelheted őket pici koruktól a felnőtt korig, sétáltathatod, vagy éppen okíthatod, ha akarod fel is öltöztetheted finom ruhákba. De találhatsz itt ügyességi kutyás játékot, vagy akár gyűjtögethetsz vele különböző dolgokat. Változatos játékok sora vár rád a kutyás játékok közt.


Lovas Játékok

november 13th, 2010 admin Kategória: Állatos Játékok, Lovak, Lovardák | 9 hozzászólás »

lovas játékokSokak szerint a ló az egyik legszebb állat és sokan rajonganak a lovakért és mindenféle velük kapcsolatos dolgokért. Így nem véletlen, hogy a lovas sportok mellett nagyon népszerűek a lovas játékok is. Lehet játszani patkó gyűjtést, kijutóst, ahol karámból kell kitalálni és persze lovagolni is lehet többféle játékban is. Ezeken kívül még jó pár pónis játék is felkerült az oldalra, így a lányok se maradnak ki a szórakozásból. Színezheted és felöltöztetheted a póni lovakat és még velük is lehet versenyezni is.


Állatos Játékok

november 13th, 2010 admin Kategória: Állatos Játékok | Nincs hozzászólás »

állatos játékokÁllatos játék között széles játék kínálattal találkozhatsz. Néhány állatnak, úgy mint pingvin, kutya, macska, halak és lovak külön játék kategóriát kaptak a jatekok.co.hu oldalon. Azonban ezeken kívül még sok-sok olyan játék van amiben állatok szerepelnek, amiket összesítve az állatos játékok között találhatsz meg. Vannak itt tehenes, nyuszis, hörcsögös, medvés és még sünis játékok is. Nem csak az állatvilág változatos, hanem maguk a játékok is, így nagyon sokféle típusú játék között lehet válogatni.


Halas Játékok

november 13th, 2010 admin Kategória: Állatos Játékok, Halak, Horgászat | Nincs hozzászólás »

halas játékokIgazi horgászoknak és a  halak nagy kedvelőinek valók ezek a horgászos és halas játékok.  Mindenféle játék megtalálható amiknek köze van a halakhoz vagy a horgászathoz. Kipróbálhatod magad, hogy mennyire vagy jó pecás vagy épp halakkal úszkálhatsz a vízben. Nem csak halakra, de mindenféle tárgyakra is lehet pecázni, így jó pár játékhoz jó kis ügyességre van szükség. Ezeken kívül még van jó pár logikai és memória játék is.


Állatorvosi ügyelet

november 5th, 2010 somin Kategória: Egészségügy, Állatvédelem | Nincs hozzászólás »

Ha megbetegedett kedvence és nem tudja, hogy kihez forduljon mert nem ismer egyetlen hétvégén is ügyelő állatorvost, akkor itt a megoldás: Dr. Szmollény Gábor hétvégén és ünnepnapokon is tart ügyeletet. Rendelője Újpesten található a Szondi utcában, de az ügyeleti időben házhoz megy, hogy kedvence a lehető leggyorsabban megkapja a megfelelő ellátást. Hívja az ügyletei telefonszámot és a segítség már indul is.

címke: ,


Fogfehérítés

május 9th, 2010 whiteline Kategória: Egészségügy, Állatvédelem | Nincs hozzászólás »

Évek óta az egyik legnépszerűbb otthoni fogfehérítés az USA-ban. A fogfehérítő matrica a legkényelmesebben használható, és leghatékonyabb eljárás. Nem muszály fogorvoshoz menned, és nem kell súlyos tízezreket fizetned. Használható otthon, munkahelyen, autóban, vagy bárhol. Nem látni hogy a fogakon van, mert átlátszó. Akár még beszélhetsz is közben.

www.smilestrips.hu

címke: ,


Döme és Családja – a Törpesün Blog

március 7th, 2010 domeescsaladja Kategória: Állattenyésztés, Kisemlősök, Rágcsálók | Hozzászólások kikapcsolva

Blogunk a www.torpesun.tam.hu címen elérhető, célja pedig, hogy a törpesün tartás iránt érdeklődőkkel információkat cseréljünk, illetve hogy a törpesün gazdákat egymást segítő közösségé kapcsoljuk egybe. Az oldal főhőse, névadója és központi személyisége Sün Dömötör, a Döme és családja fehérhasú törpesün dinasztia alapítója és egyben alfahímje. Dömén kívül megismerkedhetsz a lapon Teodórával, Kakaóval, Minnával és Konfettivel Dömötör négy feleségével, illetve a folyamatosan születő apróságokkal de a süntartssal kapcsolatban is sok információ található meg oldalunkon.

Minden érdeklődőt szeretettel vár a Döme Dinasztia!

tovább is van… »


Sün Piac

március 7th, 2010 domeescsaladja Kategória: Állattenyésztés, Kereskedelem, Kisemlősök, Rágcsálók | Hozzászólások kikapcsolva

Éjjel-nappal sünvásár! – afrikai fehérhasú törpesün, afrikai fülessün, magadaszkári süntanrek, a süntartáshoz szükséges kellékek, terráriumok, stb. Sünit keres és kínál hirdetések. Sünkölykök, sün táplálékok és vitaminok,  sünök fedeztetésre és minden ami a sünözéshez kell a Sün Piacon!

Cím: http://sunpiac.asimov.hu


tovább is van… »